Post Terbaru!
0

Huruf Ghain.

Bismillahirrahmanirrahim

Huruf Ghaib

Tabiatnya sejuk kering jika ditulis huruf ini serta nama-nama Allah yang permulaannya ghain,
dan ditanggung, nescaya dapat kemuliaan dan kekayaan. Jika ditulisnya pada ketika as-sham
nescaya jadi pengasih.
Huruf ini ada baginya khalwat dan riadah mendatangkan khadam bernama saqsaiil

0

Cerita Hantu Di Kawasan Pangkalan TUDM Kuantan

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Lama pak cik tak post adalah disebabkan oleh masalah capaian internet. Sudah berkali2 pak cik buat aduan dalam nada hiba dan sebak. Hinggakan pak cik boleh mendengar sendu operator maxis sebab dengar citer rekaan pak cik yang sangat sedih ni. Huhuhuhuhuhu. Jadi hari ni da ada internet, pak cik nak berkongsi dengan korang semua sebuah cerita hantu yang ada di tempat pak cik bekerja sekarang (Pangkalan Udara TUDM Kuantan.)

Read the rest of this entry »

0

Bagaimana Islam Mengajar Kita Mencari Harta

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ini hari ahad, hari yang penuh dengan kartun dan hari untuk berkumpul dengan keluarga. Alhamdulillah, gunakan lah masa cuti ini untuk bersama keluarga yang tersayang, bukan duduk dalam bilik dan tidur hingga hari isnin.

Read the rest of this entry »

2

Bismillahirrahmanirrahim Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. ALhamdulillah, semoga kita semua dalam keadaan yang elok, sihat walafiat, mempunyai dua kaki, dua tangan, satu pusat dan kepala. Semoga kita sentiasa bersyukur dengan segala nikmat yang ALLAH kurniakan pada kita semua. Amiin. ari ini pak cik nak berkongsi dengan korang semua amalan kekayaan untuk membayar hutang yang korang alami. Read the rest of this entry »

0

Tazkirah – Hadis Berkaitan Menipu dan Mengacu Senjata Kepada Muslim

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Sudah dekat seminggu rasanya pak cik tak post apa2 pada blog. Ini adalah kerana pak cik sangat malas dan kepala asyik nak main game sahaja. Ditambah pulak tengah bercuti, malas pak cik boleh diandaikan setinggi atmosfera.

Read the rest of this entry »

  • Video Tenaga Dalam
  • Blog-Blog Menarik