Post Terbaru!
0

Amalan Melepaskan Diri Daripada Jel

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Selamat hari isnin pak cik ucapkan dan selamat bekerja juga pak cik ucapkan. Hari ini pak cik nak berkongsi dengan korang semua sebuah amalan untuk dilepaskan daripada Jel polis atau apa2 jel sekalipun. Ilmu ni bukanlah ilmu magic yang membuatkan tubuh korang boleh melentur dan mengecut sampai boleh lalu celah2 jeriji besi jel, namun ianya lebih kepada mudahnya urusan untuk korang keluar daripada jel.

Read the rest of this entry »

0

Koleksi Doa-Doa Harian Perkongsian Epul Ricco

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Alhamdulillah, hari ini pak cik nak berkongsi dengan korang semua sebuah set amalan2 doa harian yang telah diberikan oleh seorang brader yang baik hati. Nama sebenarnya pak cik tak tau la, tapi dalam emel da tulis Epul Ricco, mungkin warganegara Malaysia yang sedang bekerja Oil n Gas Company di Scotland rasanya. Nah, dibawah ini adalah file yang boleh korang download. Klik sahaja ye :)

Koleksi Doa   <——- Klik perkataan merah ni untuk download.

Terima kasih sekali lagi pak cik ucapkan kepada Epul Ricco atas perkongsian ini. Boleh emel kepada dia melalui emel tertera dibawah :-

epulricco@gmail.com

 

BANTU PAK CIK UNTUK TANGGUNG KOS BLOG INI. KLIK SINI 

0

Amalan Pembungkam Mulut Haiwan Buas

Bismillahirrahmanirrahim

 

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Post kali ini akan berkisar mengenai sebuah amalan bagaimana untuk membungkam mulut haiwan buas. Buas yang pak cik maksudkan adalah haiwan haiwan liar yang suka menyerang dan menjadi pemangsa. Macam beruang madu ke, harimau berantai ka, Ular tedung menyelar di akar ke, atau serigala yang melolong2x.

Read the rest of this entry »

0

Amalan Pengabur Mata

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ini pak cik nak berkongsi pengalaman mengenai amalan pengabur mata. Amalan ini digunakan untuk mengaburkan mata pihak lawan supaya kita dapat melarikan diri daripada musuh. Amalan ini nampak macam tak berguna di waktu senang ni, namun bila saat2 kesusahan, ia adalah amalan dan ilmu yang amat berguna untuk melarikan diri.

Read the rest of this entry »

7

Amalan Pembisa Pukulan

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ini pak cik nak berkongsi satu amalan pembisa pukulan yang boleh korang gunakan sebagai pertahanan diri sendiri. Sebelum pak cik beritahu amalan pembisa pukulan ini, sudi sudikanlah mendengar cerita bohong pak cik ni. Dengarlah sebagai hiburan senda loka dan ambillah tatacara amalan tersebut untuk kegunaan diri sendiri.

Di dalam sebuah kampung, terdapat seorang lelaki yang lembik, memakai kaca mata. Dia terlalu lembik sehingga duduk pun malas. Sekiranya dia ditumbuk manja oleh rakan rakan perempuan pasti akan membuatkan dia pengsan beberapa jam dek kesakitan yang tak terperi.

Read the rest of this entry »

  • Video Tenaga Dalam
  • Blog-Blog Menarik