Post Terbaru!
0

Kisah Malaikat Harut dan Marut

Bismillahirrahmanirrahim.

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Alhamdulillah, pada kali ini, pak cik berkesempatan untuk post kan satu artikel yang telah dikirim oleh seorang hamba ALLAH yang tak mahu dikenali, ianya berkaitan dengan kisah malaikat harut dan marut. Cerita ini pak cik pernah baca dulu, namun senior pak cik beritahu cerita ini jatuh dalam kategori israiliyat. Iaitu satu benda yang percaya jangan, tak percaya pun jangan. Jadi, kita ambil cerita ini sebagai pengajarannya. Dibawah ini ceritanya, silakan membaca :-

Read the rest of this entry »

1

Amalan Semoga Hajat Mudah Makbul

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Alhamdulillah, segala puji bagi ALLAH yang menciptakan kita semua dan memberi nikmat untuk terus menikmati hidup di muka bumiNya. Insya ALLAH, pada hari ini, pak cik akan berkongsi dengan kalian semua sebuah amalan untuk hajat mudah makbul.

Read the rest of this entry »

0

Amalan Melepaskan Diri Daripada Jel

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Selamat hari isnin pak cik ucapkan dan selamat bekerja juga pak cik ucapkan. Hari ini pak cik nak berkongsi dengan korang semua sebuah amalan untuk dilepaskan daripada Jel polis atau apa2 jel sekalipun. Ilmu ni bukanlah ilmu magic yang membuatkan tubuh korang boleh melentur dan mengecut sampai boleh lalu celah2 jeriji besi jel, namun ianya lebih kepada mudahnya urusan untuk korang keluar daripada jel.

Read the rest of this entry »

0

Koleksi Doa-Doa Harian Perkongsian Epul Ricco

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Alhamdulillah, hari ini pak cik nak berkongsi dengan korang semua sebuah set amalan2 doa harian yang telah diberikan oleh seorang brader yang baik hati. Nama sebenarnya pak cik tak tau la, tapi dalam emel da tulis Epul Ricco, mungkin warganegara Malaysia yang sedang bekerja Oil n Gas Company di Scotland rasanya. Nah, dibawah ini adalah file yang boleh korang download. Klik sahaja ye :)

Koleksi Doa   <——- Klik perkataan merah ni untuk download.

Terima kasih sekali lagi pak cik ucapkan kepada Epul Ricco atas perkongsian ini. Boleh emel kepada dia melalui emel tertera dibawah :-

epulricco@gmail.com

 

BANTU PAK CIK UNTUK TANGGUNG KOS BLOG INI. KLIK SINI 

1

Amalan Pembungkam Mulut Haiwan Buas

Bismillahirrahmanirrahim

 

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Post kali ini akan berkisar mengenai sebuah amalan bagaimana untuk membungkam mulut haiwan buas. Buas yang pak cik maksudkan adalah haiwan haiwan liar yang suka menyerang dan menjadi pemangsa. Macam beruang madu ke, harimau berantai ka, Ular tedung menyelar di akar ke, atau serigala yang melolong2x.

Read the rest of this entry »

  • Video Tenaga Dalam
  • Blog-Blog Menarik