Post Terbaru!
0

Amalan Pembungkam Mulut Haiwan Buas

Bismillahirrahmanirrahim

 

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Post kali ini akan berkisar mengenai sebuah amalan bagaimana untuk membungkam mulut haiwan buas. Buas yang pak cik maksudkan adalah haiwan haiwan liar yang suka menyerang dan menjadi pemangsa. Macam beruang madu ke, harimau berantai ka, Ular tedung menyelar di akar ke, atau serigala yang melolong2x.

Read the rest of this entry »

0

Amalan Pengabur Mata

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ini pak cik nak berkongsi pengalaman mengenai amalan pengabur mata. Amalan ini digunakan untuk mengaburkan mata pihak lawan supaya kita dapat melarikan diri daripada musuh. Amalan ini nampak macam tak berguna di waktu senang ni, namun bila saat2 kesusahan, ia adalah amalan dan ilmu yang amat berguna untuk melarikan diri.

Read the rest of this entry »

3

Amalan Pembisa Pukulan

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ini pak cik nak berkongsi satu amalan pembisa pukulan yang boleh korang gunakan sebagai pertahanan diri sendiri. Sebelum pak cik beritahu amalan pembisa pukulan ini, sudi sudikanlah mendengar cerita bohong pak cik ni. Dengarlah sebagai hiburan senda loka dan ambillah tatacara amalan tersebut untuk kegunaan diri sendiri.

Di dalam sebuah kampung, terdapat seorang lelaki yang lembik, memakai kaca mata. Dia terlalu lembik sehingga duduk pun malas. Sekiranya dia ditumbuk manja oleh rakan rakan perempuan pasti akan membuatkan dia pengsan beberapa jam dek kesakitan yang tak terperi.

Read the rest of this entry »

0

Doa Penyakit Marah

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ini pak cik nak mengupas topik berkenaan dengan penyakit marah. Sapa yang tidak marah ye tak ? Semua manusia mempunyai rasa marah. Hatta seekor kucing pun pandai marah jika anda suka bermain perutnya lalu dibalas dengan cakaran yang mencengkam ke dalam daging kita. Ya, kita boleh marah, namun kita tak boleh terlalu marah kerana marah itu api dan api itu adalah permainan setan.

Read the rest of this entry »

0

Amalan Pelembut Hati Daripada Amirul Fahmi

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Alhamdulillah, kita bertuah kerana ada seorang mamat kacak dalam facebook pak cik berkongsi ilmu dengan kita semua. Nama Amirul Fahmi diberi, sedap nama tu. Kalo letak dalam teh ni, boleh kencing manis orang yang minum teh rendam dengan nama amirul fahmi. Kalo nak kontek brader kacak ni, silakan klik facebook beliau.

https://www.facebook.com/fahmimirul

Dibawah ini adalah ilmu yang dikongsikan oleh beliau. :-

Read the rest of this entry »

  • Video Tenaga Dalam
  • Blog-Blog Menarik