Amalan Meningkatkan Tenaga Batin


Amalan Meningkatkan Tenaga Batin

solat hajat, solat istikharah, solat sunat, sembahyang
Pak cik rasa seronok pulak bila ramai orang-orang dalam umur 20 an ni minat belajar ilmu hikmah. Daripada diorang lepak tepi jalan main gitar, or hisap-hisap rokok usyar awek, or main game counter strike source sampai pagi <feveret pak cik> baik diorang belajar ilmu hikmah.Nak suruh baca buku geografi mana la diorang minat. Biasalah, mula-mula belajar ilmu hikmah, akan teruja dengan kesaktian-kesaktian ataupun khususiat sesuatu amalan. Itu perkara biasa. Asalkan dapat tarik diorang nak belajar, itu dah cukup. Lama-lama diorang akan rasa sendiri lazat nya iman tu cam minum air float.

Ada diantara diorang da belajar dan mempraktikkan ilmu ghaib seperti pukulan batin dan sebagainya. Kadang-kadang, tenaga yang disalurkan tu tak cukup kick ataupun belum 100 percent orang putih cakap. So, kat sini pak cik lampirkan amalan yang boleh meningkatkan tenaga batin. Ala, cam tongkat ali, cam booster sikit.

” Buat solat hajat sebanyak 100 rakaat, iaitu ada 50 kali salam “.

So, itulah amalan dia. Mudah dan simplekan hehehehe.. Korang boleh buat, jangan sebab dengar 100 rakaat je da tak
boleh buat. Ala, buat la pelan-pelan. Bila penat, lepak dulu makan biskut. Pastu sambung balik ok ?.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)