Doa Pembangkit Semangat.

Doa Pembangkit Semangat.

semangat hilang, kuatkan semangat, semangat kental, cara menaikkan semangat

Opocot mak kau… Omak opah ko… ni suma adalah sketsa kletah orang yang kelatah. Penah tak ada opah korang gini. Mesti ada kan. Pak cik nya opah gini la, suka bakar mercun depan dia, nanti dia menari. Best….. hehehehe…Tapi, ada tak korang pernah jumpa orang yang lemah sangat semangat dia. Kalo kita sergah je dia, mesti dia terberak dalam seluar.

Tapi , kita tak leh la jugak kan salah kan orang-orang penakut ni one hundred percent beb. Pak cik penah belajar kat Universiti dulu, yang ketakutan ni adalah rentetan dari terjemahan benda abstrak yang tiba-tiba muncul dalam diri kita <padan muka korang tak paham > .

Pak cik ada sorang kawan ni, dia ni penakut gile dengan hantu. Dia cerita dulu dia salu nampak hantu dalam almari dia. Pak cik dia tipu dia masa kecik2. Sampai sekarang percaya. Patutlah rumah kawan pak cik ni tak de almari. Suma baju dia , dia gantung. Kadang-kadang pak cik menyampah jugak ngan orang penakut ya amat ni. Sikit punya hal je, da meleleh2 air hingus penakut.

So, pak cik tak mahu berlaku kejam, so pak cik pun sampaikan satu doa pembangkit semangat yang best untuk korang. Sori la ye, banyak sanad ilmu ni pak cik lupa…

ISTIGHFAR 3X,
SUBHANALLAH 33X,
ALHAMDULILLAH 33X,
ALLAHU AKBAR 33X
LALU DIAKHIRI DENGAN MEMBACA
LAA ILAAHA ILLALLAHU WAHDAHU LAASYARIIKALAH LAHUL MULKU WALAHUL HAMDU YUAH YII WA YUMIITU WAHUA ‘ALLA KULLI SYAI ‘IN QADIIR

Amalan ni diajar oleh Rasulullah SAW kepada putri beliau siti Fatimaih. Bacakan la sebelum tido. Nescaya… SUKSES!!..

< Tiba tiba pak cik ngomong jawa>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)