Amalan Lam Jalalah

Bismillahirrahmanirrahim

pagar ghaib

sekadar hiasan

Salam sejahtera semua, harap sehat seadanya. Lam Jalalah? Pekebendanya ni. Tak pernah dengar pon. Takde pun dalam buku teks pendidikan Syariah Islamiyah tingkatan 5. Sesat ni.. So, jangan cakap lagi perkara yang kita tak tahu adalah sesat atau tak.

Sebenarnya, ilmu lam jalalah ni banyak da diperaktikkan di kebanyakan tarikat di seluruh atau serata dunia. Banyak kegunaan ilmu lam jalalah ni, kira macam satu level dengan Asma Sungai Raja. Tapi Ilmu lam jalalah ni nampak lebih simple lagi praktikal gitu. Sapa sapa leh wat tanpa ragu2.

Tapi kali ni kita lebih fokus kepada pemagaran ghaib menggunakan lam jalalah :-

<Pemagaran di dalam perut Lam Jalalah>

  • Baca dalam keadaan tahan nafas sambil membayangkan diri diselingkari cahaya
  • Bacaan adalah Ya ALLAH 7 Kali, Ya Quddus 7 kali, Ya Salam 7 Kali

<Pemagaran ghaib >

  • Letakkan kedua dua jari telunjuk di kening kiri dan kanan
  • Baca ayat tersebut dalam keadaan tahan nafas 3 kali
  • sedut nafas sekali dan geserkan jari telunjuk kanan mengelilingi kepala hingga sampai ke posisi asal
  • Jari telunjuk kiri tak perlu bergerak
  • Ayat nya :- Bismillahilladzi La yad durru ma’as mihi syaiun fil ardi wala fis sama i wahuwas samiul alim

dengan beberapa keilmuan ni, boleh la korang gunakan untuk pemagaran ghaib ni. Biasanya ia akan bertahan dalam masa satu jam. Kalo korang jumpa orang kena meracau2 ke, try la cara ni, mau terbakar jin dalam badan tu kena selubung. Thanks for reading :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)