Ilmu Pukau Silap Guna Tanggung Sendiri

Bismillahirrahmanirrahim

ilmu pukau

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Kali ini pak cik akan kongsikan dengan korang mengenai ilmu pukau. Ilmu pukau ni boleh digunakan secara ofensif dan defensif. Banyak kegunaan ilmu pukau ni. Namun salah guna, korang tanggung la sendiri. Siapa yang setiap kali gunakan ilmu pukau ni untuk kejahatan, lama kelamaan jantung diorang akan makin lemah, 9 lubang ruh dia akan makin besar.

Who cares kalo 9 lubang ruh makin membesar… X kesah? Haa.. tengok la apa jadi kalo ada menda lain menakluk jiwa korang. Dok nanti cakap meracau racau bahasa siam la, menari makyong la… den tak tau.

Definisi Ilmu Pukau

Ilmu pukau ni secara bahasanya bolehlah diertikan sebagai suatu tindakan untuk membuatkan seseorang mengikut kehendak kita. Kebanyakan ilmu pukau ni digunakan untuk mengawal mental dan fikiran orang lain. Eh, semua orang da ada ilmu pukau la.. Seyes.. korang , pak cik., orang lain, semua ada ilmu pukau… Apa ilmu pukau tu.. Iaitu… senyum :)… Senyum jangan tak senyum.,, Perasan tak kalo korang senyum orang akan senyum balik kat korang.

Ilmu Pukau Leluhur Nusantara

Ok, kali ni pak cik akan share ngan korang pasal ilmu pukau nusantara. Ilmu ni adalah kata kata akar dan kata mula awal pembentukan langit, bumi dan manusia. Kiranya kod 3 item ni da break da, sekarang ni cuma nak disatukan je dengan jiwa korang.

Ini mantranya.. Opss.. ni takde unsur puja memuja ya bro.. Kalo korang belajar ilmu asal usul pun memang begini. Apabila sesuatu benda dipanggil nama asal dia, ia akan bereaksi dengan si pemanggil tu. Contohnya begini..

Pak cik nak panggil kawan pak cik orang melayu, pak cik tak leh jerit “saya nak jumpa orang”.. Sebaliknya pak cik kena panggil “saya nak jumpa orang melayu” Begitulah dengan bumi… Bumi bukan nama sebenar.. tapi nama sebenar dia kajamah

Ok, ni mantranya

kajamah kata bumi

kasibun kata langit

sinti ruhum kata ALLAH

Ok? untuk penyerapan, baca sebanyak 999 kali selama 9 malam diluar rumah sambil mengadap ke langit. Hari terakhir korang kena letakkan tudung or sapu tangan atas kepala… ala susah susah korang buat je style pakai serban Nabi Muhammad SAW . Esok harinya, korang hanyutkan tudung kepala tu kat sungai sambil baca kalimat ni

“ASSALLAMUALIKUM DATUK RAJA BUJANG YG MERAJA DI HUTAN RIMBA,KABUL ALLAH KABUL AKU…BERKAT PENGHULUKU NABI MUHHAMMAD.”

Dah boleh test da… eh… nanti… kunci ilmu ni akan pakcik post besok.. da malam sangat ni… nak shine kasut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  
Tags:

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)