Teknik Menghancurkan Musuh

Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak pak cik bukak blog ni. Rasanya lama da pak cik tak post amalan baru. Ini sebab pak cik bagi laluan kat penulis2 pak cik punya post dibaca oleh pelawat, supaya ia tak tenggelam.

Pak cik hari ni agak geram ngan sorang member ni. Rasa nak belasah je dia ni. Da la pak cik banyak masalah, boleh lak wat lawak tahap dewa aka saboo kat pak cik. Kang nak buat kang rasa cam penaya orang lak. Jadi pak cik tak wat la amalan nak menghancurkan musuh ni. Sian la wei, member mungkin niat nak gurau, tapi tak sedar.. takkan nak men sampai nyawa diorang kot.

Ok, mungkin ilmu ni korang leh guna untuk bagi kesedaran kat orang orang yang suka sakiti korang tak kesahla dalam bentuk mental ataupun fizikal. Yang asyik kena lastik ngan kertas kat skola boleh pakai, yang jadi bahan umpat mak cik mak cik beli sayur pun boleh tak de hal .

  

Tapi, biasalah yang penting kena tahu nama ber bin atau binti pada ibu. Teknik ni senang je, tapi bila menjadi, merana yang kena tu. Sebab ia akan buatkan orang tu mati tak mahu, hidup pun segan.

Tulis ayat kedua terakhir yassin., yang Inna ma Amruhu… tu then korang sekali tuliskan nama dia berbin atau bintikan ibu dia atas kain. Pas siap, korang hempap kain tu dengan batu besar, batu bata pun takpe.. Dan, bila korang da nampak orang yang korang bengang tu da sakit sakit, maknanya menjadi lah tu

Tapi, pak cik harap, kalo salah sikit tu, tak yah la sampai nak men men nyawa orang ni. Penaya je… tak pasal2 kita dapat dosa balik. Tanya pak cik camne nak reverse balik ilmu ni? Pak cik sendiri tak tau, orang yang ajar pak cik tak ajar pun cara nak pulihkan balik.. Mungkin angkat balik batu yang tindih kain putih tu kot…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)