Ilmu Kuat Cam Badang

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Hari ni pak cik nak menyentuh sedikit sebuah teknik bagaimana untuk menjadi kuat seperti badang. Ya, kuat cam badang, yang korang baca buku cerita Badang harga RM4.99 kat Kinokuya tu, tu pun korang baca free je…

Sebenarnya pak cik terasa sikit beb ngan member pak cik. Ni nak feeling ni, boleh feeling tak ni..Kawan pak cik ni taff woo, badan ketul2… meleleh pak cik tengok dia, tak cam pak cik ni, perut buncit , pastu bontot lak besar, standard la badan orang mesomorf ni.

Hari2 dia selalu men perut pak cik. Usap2 perut pastu tanya berapa bulan, kadang2 tekap telinga sebab nak dengar baby tendang2. Kadang2 tu satu korum woo nyakat. Memang la benda camni joke je, tapi kadang2 kita sebagai manusia terasa tau… Nak nangis da ni…Tisu la wei, tisu la wei..

Kekecewaan yang lara ni terus dibawa hingga ke satu ujian kecerdasan asas, UKA. Askar ada ujian ni nak kasi semua anggota up to date physically, pak cik still gak tercorot.. hohooooo.. Sedey nya.. pak cik berlatih penat woo… angkat plastik makanan yang ada burger, angkat botol air F&N sampai kat mulut,

Oklah, kalo korang nak jadi kuat cam badang, korang tak yah lagi nak makan muntah2 lagi, apa barang makan muntah, baik makan mekdi…

Korang amalkan Ya Qawiyyu selama 8 tahun, lepas tu, korang da boleh cabut pokok cam cabut rumput, pastu leh angkat pokok tu cam pensel je., Maaf, bukan pokok renek ok, sekurang2 nya pokok durian…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tags:

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)