Ilmu Nur Haq

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH, pak cik mulakan post. Alhamdulillah, sekarang ni pak cik tengah pose, atas saranan sorang pembaca blog kat sini, dia suh pak cik pose dan bersedekah untuk amalkan asma sungai raja. So, pak cik cakap terima kasih banyak2 kat dia sebab mesej pak cik bagitau semua ni.

Pak cik tak mau korang anggap pak cik ni terer gila, sebab pak cik cuma pengkaji, masih lagi belajar, bukan tahap master ok :) Hari ni pak cik round round kat Carigold, pak cik terjumpa satu benda amalan yang best untuk korang.

Ini adalah ilmu nur hak, bebudak kajian hak tau lah benda ni, kalo ada, pak cik mohon turun gelanggang dan terangkan lebih lanjut pasal kajian nur hak ni. Sebab ni boleh memperkayakan lagi ilmu-ilmu batin di Nusantara ni.

Jom tengok, apa yang budak tu wat screen shot :)

  

Brrr… dengar makna dia pun naik seram da…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)