Cara Mengesan Khadam Dalam Barang

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Alhamdulillah, sekarang ni Kitab Hakikat Insan dah pun pak cik taip siap 2 bab, masih ada lagi 21 bab lagi untuk pak cik taip. Tapi sikit2 lama2 siap jugak kan :).. Ok, hari ini kita akan berkongsi mengenai sebuah tatacara untuk mengesan khadam dalam sesuatu barangan.

Ada yang bertanya ngan pak cik melalui emel dan juga facebook cara camne nak detect khadam dalam sesuatu barang dan berkomunikasi dengan dia, jadi inilah amalannya, boleh lah korang calling2 khadam korang kalo rasa boring lepak men PS2 kat rumah hari ahad kan?.

Ini lah tatacara dia…:-

- Bersuci dari hadas besar
- Letak jari hantu kanan kat atas cincin
- Letakkan ibu jari kanan kat lelangit mulut
- Baca Surah An Nas 3 kali sambil tutup mata dan berniat nak tengok khadam cincin
- Mata tutup, tindih ibu jari atas jari hantu
- Nampak tak bentuk binatang atau warna masa tutup mata?
- Ada tak rasa getaran menggigit kat jari hantu

Kalo ada symptom2 tu maknanya ada la yang menginap tu.. So, selamat berkawan la yer ngn khadam2 tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)