Ilmu Membuka Panca Indera Keenam

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Rasanya post ni merupakan post yang berulang, tapi dalam versi lain. Iaitu pembangkitan mata ketiga. Jadi, ni antara cara lain lah untuk korang membuka panca indera keenam ni.

Panca indera keenam, atau orang panggil sebagai mata ketiga, atau deria keenam, apa 2 je la yang korang panggil lah kan, semua merujuk kepada melihat alam ghaib ataupun alam sebelah.

Nah, korang test lah sendirik yer.. Terima kasih kat isihati.org atas ilmu yang best ni :)

ASTAGFIRULLAH………1000X
ALLAHUMA SHOLLI ALA MUHAMMAD………1000X
LA HAWLA WALA QUWWATA ILLA BILLAHIL ALIYYIL AZZHIM…….1000X
YA ALLAH YA KHODIM…….1000X
YA LATIF YA KHOBIR…….1000X
YA BATIN…….1000X

Hadap kiblat, baca dengan tenang, Posisi badan tegak lurus, dan bersila. Biasanya tubuh akan berasa bergetar2.. Bila bergetar2 itu bermakna tubuh sedang menembusi alam ghaib.

Jadi, disarankan supaya korang buat pendinding diri. Insya ALLAH. pak cik nak tidur lah ni…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)