Ilmu Mata Kasyaf

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH, pak cik mulakan post. Hari ni pak cik nak tambah lagi perbendaharaan keilmuan. Pak cik baru je round round kat thread Carigold pasal ilmu ghaib dan ilmu ni rasanya boleh ler dikongsi bersama korang.

Pak cik pun tak pasti, adakah ilmu mata kasyaf ni sama dengan ilmu mata ketiga. Serasa pak cik cam sama jer, sebab dua-dua membuka tabir mata. Tapi kalo ada antara korang yang tau camne nak bezakan antara mata kasyaf dengan mata ketiga, jom lah sama-sama kita kongsi.

Kat bawah ni tatacaranya, terima kasih bro Marzuki.

Syaratnya puasa sunnah selama 11 hari, dan
amalannya dibaca 41 kali setiap selesai
sholat fardhu dan 159 kali pada malam hari
setelah sholat hajat.

Amalannya :

“Bismillaahirrahmaanirrahiim.
Wa’indahu mafaatihul ghaybi, laa ya’lamuhaa
illaa huwa waya’lamu maa fiil barri wal bahri,
wamaa tasquthu min waraqatin illaa ya’lamuhaa
walaa habbatin fii zhulumaatil ardhi walaa rathbin walaa yaabisin illaa fii kitaabin mubiinin.”

وَعِنْدَهُ مَفَاتِحُ الْغَيْبِ لَا يَعْلَمُهَا إِلَّا هُوَ وَيَعْلَمُ مَا فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَمَا تَسْقُطُ مِنْ وَرَقَةٍ إِلَّا يَعْلَمُهَا وَلَا حَبَّةٍ فِي ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ وَلَا رَطْبٍ وَلَا يَابِسٍ إِلَّا فِي كِتَابٍ مُبِينٍ ﴿6:59

Nak gunakan, just baca 7 kali dan niatkan apa yang nak disingkap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)