Koleksi Kitab Kitab Ilmu Ghaib

Bismillahirrahmanirrahim

MAAF.. TIADA LAGI CD.. CUMA PAK CIK BAGI LINK DOWNLOAD SAHAJA

Dengan nama ALLAh pak cik mulakan post. Dengan berkat Ramadhan ni, pak cik mengisytiharkan bahawa Gempur Rezeki 40 Hari dah pun ditutup jualannya. Sebab pak cik dah pun masukkan ia dalam Koleksi kitab kitab Ilmu Ghaib.

Dalam laptop pak cik banyak giler kitab2 ilmu ghaib dalam bentuk PDF. Sumber nya semua pak cik download dari internet. Pantang pak cik jumpa terus pak cik sedut. Kadang2 yang sedih, ada link link download tu dah tak valid lagi. Sedih woo. Jadi, pak cik pun mengambil inisiatif untuk mengumpulnya. Semua Koleksi Kitab Kitab Ilmu Ghaib tu pak cik masukkan dalam CD.

Dibawah ni adalah serba sedikit screen shot kita kitab ghaib tu. Besar file tu semua adalah 130 MB. Dan melalui pengamatan pak cik, kalo korang memiliki koleksi kitab kitab ilmu ghaib ni, dah tak payah baca blog pak cik pun takpe. Sebab kat dalam tu da merangkumi semua perkara dah.

Pengasihan, nak batalkan pengasihan, tarik rezeki, silat batin, tumbuk jarak jauh, rawat santau, rawat ilmu hitam semua ada. Bila ada masalah je, korang bukaklah koleksi kitab kitab ilmu ghaib ni. Cari cara, ikut cara, kemudian berdoa dan bertawakkal kepada ALLAH.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan Koleksi Kitab Kitab Ilmu Ghaib ni, korang boleh lakukan perkara dibawah.

Transfer Jumlah Wang Ke Akaun Berikut

Korang boleh transfer menggunakan sistem Maybank2u, ataupun Cash Deposit Machine (CDM) ataupun menggunakan ATM Machine. Sekiranya tiada akaun Maybank, anda boleh juga membayar melalui mana2 bank lain seperti CIMB bank.

Transaksi yang melibatkan bank selain Maybank memerlukan waktu selama 2-3 hari sebelum transaksi berjaya (bergantung kepada bank sendiri).

  • Nama :- Muhammad Iqbal Bin Aman
  • No Akaun :- 114842046177
  • Bank :- Maybank Berhad
  • Bayaran :- (RM30 termasuk Kos Penghantaran)

Hantarkan Butiran Ke Email Kami 

Berikut adalah butiran yang perlu korang antar kepada pak cik supaya CD tu siap sampai di rumah korang :-

  • Butiran Transaksi Bayaran
  • Nama Anda
  • Alamat Rumah Anda
  • No Telefon Anda

Sila hantarkan ke (ilmughaib07@gmail.com)

Info Tambahan

Setiap pembelian yang berjaya, pak cik akan hantarkan tracking code kepada korang. Untuk urusniaga yang lebih cepat, korang boleh menghubungi / sms pak cik di 013-2987437 untuk menyatakan bahawa korang da emel kat pak cik bukti pembayaran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)