Amalan Untuk Mimpi Basah

Bismillahirrahmanirrahim

Haa... Buat Apa Ngan Sabun Tu

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Haaa,.. kembang kembis hidung lelaki kalo nampak ilmu camni. Sengih sampai telinga, seriau pak cik tengok gigi kuning korang tu. Haa, tutup sikit gigi tu.

Ada dalam kalangan korang bertanya camne nak mimpi basah. Pergh.. gila ah. Ni mesti golongan bujang ni. Asyik terbayang je sampai korang tidur pun tapi adik korang tegak mencokeng.

Jadi, ini adalah cara bagaimana untuk korang mimpi berjunub dengan perempuan yang korang maksudkan tu. Bagi pak cik ilmu ni bagus untuk mereka suami isteri yang berkahwin dan duduk jauh2.

Tapi kepada mereka yang nak test, pak cik tak halang. Boleh la korang mimpi Wawa Zainal tiap2 malam. Jangan wat masa pose ye. Kang pak cik suh korang ganti 100 hari kang.

Tepat jam kol 12 malam ikut jam setempat, tak yah korang rigid sangat nak ikut jam tv3 la, jam menara condong teluk intan la, jam member korang la sebab jam diorang mahal, tak perlu, ikut uruf adat je. Korang mandi keramas.

Lepas mandi keramas terus tidur, jangan bukak blog pak cik lak sebab tak hafal mantera. Tak chick hot la kalo tak hapal.

 

“Niat Insun Ngerowaake Sedulur Papat Lima, Pancer Enem, Nyawa Pitu Sukma Raga Tak Kongkar Manunggala Marang Jabang Bayine…
( Nama Wanitanya Tersebut Lengkap ) Ketemu Turu Karo Aku.”
Lalu Tepuk Bantal 7 kali Lalu balik Bantal Tersebut Dan Tidurlah Segera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)