Ilmu Tumbukan Maut Takde Ubat (Seyes Nie )

Bismillahirrahmanirrahim

Amik hengko, Dusyum Berdusyum

Amik hengko, Dusyum Berdusyum

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Sambil meng klik klik folder My Music dalam laptop pak cik ni, keluar lak lagu2 putus cinta yang pak cik suka. Lepas puas goyang kepala sampai cramp barulah ada idea sikit nak ber blog dan berkongsi ilmu dengan korang. Cek cek pesbuk, eh, ada orang yang sudi berkongsi ilmu. Korang bila lagi, mai la kongsi ilmu ka, pengalaman ka, biar orang kenal hang pa semua :)

Si pengepos ilmu ini adalah Wan Riduan, korang boleh cek pesbuk beliau, yang letak gambar profile naruto lagi you, ni link pesbuk dia :-

http://www.facebook.com/wan.rizuan.37

Segala pertanyaan, ajukan pada wan ni ya, sebab beliau lebih tau

  • saye nak kongsikan ilmu penunbuk maut ,,,,,,, care mangunekan ye adelah memasukkan ibu jari dan sentuh permukaan atas lidah ,dan selepas tu masukkan ibu jari ke dalam pusat kemudian pusingkan sehinge manjadi bulatan dan ayat haruslah dibace dulu

  • ayat ye ela ali zurpakar ela ali zur kahar ila ali zur hajar suta murti kabdul maud dengan berkat lailahaillah muhammaddunrasullah,,,,,,,,,,,,, tetapi barang siape yg terkene tak dapat di pulehkan

     

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)