Ilmu Penumbuk Maut Dari Wan Riduan

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Haaa, camni la, ada orang yang sudi berkongsi dekat fanpage. Baru la best dan meriah gitu dong… Tak lah asyik pak cik sorang je yang syok sendiri post ilmu kt dalam blog ni. Itu hari mas budi, hari ni wan riduan lak. Dia nak kongsi dengan korang ilmu penumbuk maut. Jangan main2 aaa, silap tempat bawak padah.

Ni adalah pesbuk encik beliau, apa apa soklan, rujuk ja kat dia.. jangan rujuk pak cik. :-

http://www.facebook.com/wan.rizuan.37

  • saye nak kongsikan ilmu penunbuk maut ,,,,,,, care mangunekan ye adelah memasukkan ibu jari dan sentuh permukaan atas lidah ,dan selepas tu masukkan ibu jari ke dalam pusat kemudian pusingkan sehinge manjadi bulatan dan ayat haruslah dibace dulu

      
  • ayat ye ela ali zurpakar ela ali zur kahar ila ali zur hajar suta murti kabdul maud dengan berkat lailahaillah muhammaddunrasullah,,,,,,,,,,,,, tetapi barang siape yg terkene tak dapat di pulehkan

  • kalau nak ilmu lagi boleh hantar pesanan kat saye memeng ade banyak ilmu yg saye nak kongsikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

About tenteraangin

Pak cik cuma orang biasa... :)