Profil Diriku

Seruan Jihad

Assalamualaikum. Saya hanyalah seorang pak cik yang hidup mau hepi sentiasa. Dibawah pak cik lampirkan butiran lengkap pak cik supaya mana-mana emak yang ingin memperjodohkan pak cik dengan anak mereka, tidak perlu susah-susah untuk merisik < :)>

Nama :- Muhammad Iqbal Bin Aman

Umur :- 21 Tahun

Pekerjaan :- Pegawai Tentera Udara Malaysia <Kapten>

Ciri-ciri muka :- Ganas, macam nak makan orang, muka nak pau udang dalam mee kari

So, sesapa yang nak menambah kenalan, maila, 🙂 add facebook pak cik…

dan pak cik pun nak korang tau sebab mengapa pak cik run blog ilmu ghaib. Ini adalah jalan dakwah pak cik. Kalo suruh orang semayang, mesti punya la liat.. La ni pak cik nak pancing diorang pelan-pelan.. Pak cik nak ajar diorang ilmu tangan api.. Bila diorang dengar mesti cam… fuh, mesti best jadi kuat ni.. tapi, lama lama diorang akan perasaan yang semua tu cuma sampingan je.. Yang sebenarnya yang kita cari cumalah keredhaan Ilahi…

Dan pak cik terus berpegang pada jalan dakwah pak cik ni…

INGAT CONSTANTINOPLE!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGAT PEMBUKAAN KOTA PALESTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGAT KEJATUHAN ANDALUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

About the Author

Pak cik cuma orang biasa... :)