25

Asma Penahan Pukul

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Kali ini pak cik akan berkongsi dengan korang sebuah asma penahan pukul. Bagus kepada mereka yang asyik dibuli, asyik diperas ugut dan asyik di baling batu sembunyi tangan.

Pernahkah korang di dalam satu situasi yang mana korang ni asyik jadi mangsa bahan orang len je. Takpe, lepas amalkan asma tahan pukul ni, takde masalah bro. Datanglah samseng satu lori, tapi yang ada drebar jer, belasah korang. Takde pape pun. Siap bagitau kat diorang suh inform kat korang bila korang dah habis. Offer air lagi pasal nak belasah orang ni penat woo.

Kadang2 dulu kat sekolah, pak cik kesian gak tengok orang yang asyik kena buli ni. Nampak macam bodoh je, cam tak tau kat sapa nak mintak pertolongan. Pak cik len la, takde sapa nak buli pak cik sebab pak cik nerd dan baik ngan cikgu. Nanti diorang buli pak cik, pak cik report kat guru disiplin suruh sebat jubo diorang sampai kuar taik.

Ok, seandainya korang tergolong daripada golongan yang asyik diperas, inilah amalannya.

Bismillahirahmanirahim,
Bi Dhorbiylin intifaalin fii Ayyi Syai-in Fil A’daa-i
wa shollallahu ‘alaa sayyidina muhammadin wa ‘alaa alihi wa sohbihi wasallim

1. Puasa sunah 3 hari dgn menjauhi makanan yg bernyawa
2. Doa diatas di baca 41x setiap habis sholat fardhu
3. Setelah puasa cukup di baca 7x setelah sholat fardhu

Semakin lama asma ini diamalkan, semakin kuat badan korang, cam platlet besi.