4

Tips Untuk Mencari Bomoh Perubatan

Bismillahirrahmanirrahim

bomoh online, bomoh seks, bomoh sotong, bomoh malaysia, bomoh pengasih

Haa, pak cik tau, walaupun da macam macam pak cik post kat dalam blog pak cik ni, still ada yang cari bomoh. Hehe. Pak cik tau, sekarang ni zaman metropolitan, globalisasi dan sebagainya. Jadi, korang terlalu banyak komitmen, sampai nak luangkan masa untuk pengamalan pengamalan khusus ni tak dapat nak diberi perhatian.

So, alternatif kalo ada pape musibah, korang pun cari la orang yang pandai, or bomoh kalo nak merawat penyakit-penyakit pelik ni. Tapi, apa yang pak cik risau sebab banyak da dalam paper pasal bomoh amik kesempatan rogol pesakit la, bomoh songlap wang dan sebagainya. Ini memang memalukan perindustrian perbomohan di negara Malaysia gamaknya <cam orang politik la wei >

Jadi, pak cik nak berikan beberapa kriteria bomoh2 penipu yang boleh dijadikan panduan untuk korang :-

  • Kalo bomoh tu mintak ayam hitam or binatang sembelihan, berambus awal2
  • Kalo bomoh tu baca mantera siam ke, mantera tah apa ke, angkat kaki
  • Kalo bomoh tu terkumat kamit, tiba2 bila sampai ayat Quran dia baca kuat, nampak sangat dia auta
  • Kalo bomoh tu suh men tanam tanam barang ni tak yah la layan lagi
  • Kalo bomoh tu tulis ayat Quran terbalik, pastu guna darah ke or apa apa yang najis, tolong tumbuk seketul kat pipi dia untuk pak cik.

Ha, jangan lupa salin. Masuk dalam black berry korang. Nanti nak jumpa bomoh, ingat pesan pak cik ni ha. Marilah memartabatkan industri perbomohan kita.!